## 8th Belt and Road Summit 13-14 September 2023 (Wed-Thur) Hong Kong Convention and Exhibition Centre

## **Tentative Programme**

13 September 2023 (Wednesday) – Day 1			
08:45-10:15 (1 hr 30 mins)	Opening Session		
(	Welcome Remarks		
	Dr Peter K N Lam, GBM, GBS,		
	Chairman, Hong Kong Trade Development Council		
	Opening Address		
	The Hon John KC Lee, GBM, SBS, PDSM, PMSM,		
	The Chief Executive, Hong Kong Special Administrative Region of the People's Republic of China <invited></invited>		
10:30-11:30 (1 hr)	Policy Dialogue I		
	Panel Chair		
	The Hon Christopher Hui, GBS, JP, Secretary for Financial Services and		
	the Treasury, Hong Kong Special Administrative Region of the People's Republic of China < <u>Invited</u> >		
	Republic of China < http://www.commons.com/		
11:30-12:30 (1 hr)	Policy Dialogue II		
	Panel Chair		
	The Hon Algernon Yau, JP, Secretary for Commerce and Economic		
	Development, Hong Kong Special Administrative Region of the People's Republic of China < <u>Invited</u> >		
12:30-12:45	Break		
(15 mins)			
12:45-14:00	Keynote Luncheon		
(1 hr 15 mins)	Opening Remarks		
	The Hon Paul Chan Mo-po, GBM, GBS, MH, JP, Financial Secretary,		
	Hong Kong Special Administrative Region of the People's Republic of		
	China <invited></invited>		
14:15-15:15 (1 hr)	Business Plenary – Fostering Business Collaboration along the Belt and Road through Hong Kong		
	Panel Chair		
	Mr Antony Leung, Group Chairman, Nan Fung Group; Group Chairman & Co-Founder, New Frontier Group		
	And more		

15:30- 16:30 (1 hr)	Thematic Breakout Session on Disputed Resolution (TBC)(14:30-16:00) Thematic Breakout 	
16:45-17:45 (1 hr) 18:00-19:00 (1 hr)	Image: Constraint of the project projec	
(1 hr) Other Activities		
Full Day	One-to-one Business Matching Meetings	
PM	<b>Open Forum Presentations by Exhibitors</b>	
14 September 20	23 (Thursday) – Day 2	
09:45- 11:00(1 East hr 15 Forum	Middle     Business Session on Middle East: Business and Investment Outlook       1:00(1     East       for 15     Forum	

11:30-	Finance	Thematic Breakout	(11:30-12:30)	
12:40	Chapter	Session on Capital	Project Pitching Sessio	on: Middle East
(1 hr 10	(金融專章)	Raising	<b>v</b>	
mins)		On anima Damanta		
		Opening Remarks The Hon Christopher		
		Hui, GBS, JP, Secretary		
		for Financial Services		
		and the Treasury, Hong		
		Kong Special		
		Administrative Region of the People's Republic of		
		China <invited></invited>		
		<u>Speakers</u>		
		Mr Jerry Li, Managing		
		and Founding Partner, eWTP Arabia Capital		
		ewir Alabia Capital		
		And more		
14:00-		Thematic Breakout	<b>Thematic Breakout</b>	Project Pitching
15:00		Session on Green	Session on	Session: Middle
(1 hr)		Finance (TBC)	Sustainability (TBC)	East
15:15-		Thematic Breakout	<b>Project Pitching Sessio</b>	
16:15		Session on Fintech	Energy, Natural Resou	reas & Public
(1 hr)		(TBC)	Utilities	irees & rubite
(1 hr)	Youth	(TBC)	Utilities	
	Youth Chapter			
(1 hr) 16:30-		(TBC) Thematic Breakout Session 9	Utilities (16:45-17:30)	on:
(1 hr) 16:30- 17:30	Chapter	(TBC) Thematic Breakout Session 9 Panel Chair	Utilities (16:45-17:30) Project Pitching Sessio	on:
(1 hr) 16:30- 17:30	Chapter	(TBC) Thematic Breakout Session 9 <u>Panel Chair</u> Ir Andrew Young,	Utilities (16:45-17:30) Project Pitching Sessio	on:
(1 hr) 16:30- 17:30	Chapter	(TBC) Thematic Breakout Session 9 Panel Chair Ir Andrew Young, Associate Director	Utilities (16:45-17:30) Project Pitching Sessio	on:
(1 hr) 16:30- 17:30	Chapter	(TBC) Thematic Breakout Session 9 <u>Panel Chair</u> Ir Andrew Young,	Utilities (16:45-17:30) Project Pitching Sessio	on:
(1 hr) 16:30- 17:30	Chapter	(TBC) Thematic Breakout Session 9 Panel Chair Ir Andrew Young, Associate Director (Innovation), Sino Group (Hong Kong)	Utilities (16:45-17:30) Project Pitching Sessio	on:
(1 hr) 16:30- 17:30	Chapter	(TBC) Thematic Breakout Session 9 Panel Chair Ir Andrew Young, Associate Director (Innovation), Sino Group (Hong Kong) Proposed Speakers:	Utilities (16:45-17:30) Project Pitching Sessio	on:
(1 hr) 16:30- 17:30	Chapter	(TBC) Thematic Breakout Session 9 Panel Chair Ir Andrew Young, Associate Director (Innovation), Sino Group (Hong Kong) Proposed Speakers: • Ms Ceylan Uren, Co-	Utilities (16:45-17:30) Project Pitching Sessio	on:
(1 hr) 16:30- 17:30	Chapter	(TBC) Thematic Breakout Session 9 Panel Chair Ir Andrew Young, Associate Director (Innovation), Sino Group (Hong Kong) Proposed Speakers: • Ms Ceylan Uren, Co- Founder, The Waste	Utilities (16:45-17:30) Project Pitching Sessio	on:
(1 hr) 16:30- 17:30	Chapter	(TBC) Thematic Breakout Session 9 Panel Chair Ir Andrew Young, Associate Director (Innovation), Sino Group (Hong Kong) Proposed Speakers: • Ms Ceylan Uren, Co-	Utilities (16:45-17:30) Project Pitching Sessio	on:
(1 hr) 16:30- 17:30	Chapter	(TBC) Thematic Breakout Session 9 Panel Chair Ir Andrew Young, Associate Director (Innovation), Sino Group (Hong Kong) Proposed Speakers: • Ms Ceylan Uren, Co- Founder, The Waste Lab (UAE)	Utilities (16:45-17:30) Project Pitching Sessio	on:
(1 hr) 16:30- 17:30	Chapter	(TBC)         Thematic Breakout Session 9         Panel Chair Ir Andrew Young, Associate Director (Innovation), Sino Group (Hong Kong)         Proposed Speakers:         • Ms Ceylan Uren, Co- Founder, The Waste Lab (UAE)         • 芨影科技有限公司總	Utilities (16:45-17:30) Project Pitching Sessio	on:
(1 hr) 16:30- 17:30	Chapter	<ul> <li>(TBC)</li> <li>Thematic Breakout Session 9</li> <li>Panel Chair Ir Andrew Young, Associate Director (Innovation), Sino Group (Hong Kong)</li> <li>Proposed Speakers: <ul> <li>Ms Ceylan Uren, Co-Founder, The Waste Lab (UAE)</li> <li>芨影科技有限公司總 裁邱和松先生 (中國 內地)</li> </ul> </li> </ul>	Utilities (16:45-17:30) Project Pitching Sessio	on:
(1 hr) 16:30- 17:30	Chapter	(TBC)         Thematic Breakout Session 9         Panel Chair Ir Andrew Young, Associate Director (Innovation), Sino Group (Hong Kong)         Proposed Speakers:         • Ms Ceylan Uren, Co- Founder, The Waste Lab (UAE)         • 凝影科技有限公司總 裁邱和松先生 (中國	Utilities (16:45-17:30) Project Pitching Sessio	on:
(1 hr) 16:30- 17:30	Chapter	<ul> <li>(TBC)</li> <li>Thematic Breakout Session 9</li> <li>Panel Chair Ir Andrew Young, Associate Director (Innovation), Sino Group (Hong Kong)</li> <li>Proposed Speakers: <ul> <li>Ms Ceylan Uren, Co-Founder, The Waste Lab (UAE)</li> <li>芨影科技有限公司總 裁邱和松先生 (中國 內地)</li> </ul> </li> </ul>	Utilities (16:45-17:30) Project Pitching Sessio	on:
(1 hr) 16:30- 17:30	Chapter	<ul> <li>(TBC)</li> <li>Thematic Breakout Session 9</li> <li>Panel Chair Ir Andrew Young, Associate Director (Innovation), Sino Group (Hong Kong)</li> <li>Proposed Speakers: <ul> <li>Ms Ceylan Uren, Co-Founder, The Waste Lab (UAE)</li> <li>芨影科技有限公司總 裁邱和松先生 (中國 內地)</li> </ul> </li> </ul>	Utilities (16:45-17:30) Project Pitching Sessio	on:

Other Activities	
Full Day	One-to-one Business Matching Meetings
Full Day	Open Forum Presentations by Exhibitors

## 15 September 2023

**Side Programme I** : Day Trip to GBA for Summit participants **Side Programme II**: Side visits in Hong Kong for Summit participants

## <u>11-15 September 2023 – Belt and Road Week</u>

Coinciding with the annual Belt and Road Summit, there will have a **Belt and Road Week** to bring together a wide array of related events (for example luncheon, networking session, etc) to discuss Belt and Road businesses during the week.